7η Τέχνη

Ο 42χρονος Sebastien Nicolas (Mathieu Kassovitz) είναι ένας συνηθισμένος μεσίτης ακινήτων. Ζει μια μοναχική ζωή στο τυπικό σπίτι του στα προάστια της πόλης. Πάντοτε όμως ονειρευόταν ότι είναι κάποιο ς άλλος. Μόνο που δεν είχε ποτέ την απαραίτητη φαντασία. Γι' αυτό και μετά από μια περίεργη συνάντηση, αποφασίζει να αντιγράφει τους γύρω του. Παρατηρεί τους ανθρώπους που συναντά και στη συνέχεια τους μιμείται. Αλλάζει το πρόσωπό του, αντιγράφει τις εκφράσεις τους, υιοθετεί το ντύσιμό τους. Όπως είναι λογικό αυτή του η στάση θα αναστατώσει την οικογενειακή του γαλήνη ενώ σύντομα θα τον οδηγήσει σε μπλεξίματα συνυφασμένα με στις ζωές των ανθρώπων που "υποδύεται".
 
Ελλ. Τίτλος: Ο Επιφανής Άγνωστος
 
Director: Matthieu Delaporte
Writers: Matthieu Delaporte (screenplay), Alexandre de La Patellière (screenplay)
Stars: Mathieu Kassovitz, Marie-Josée Croze, Éric Caravaca, Siobhan Finneran

Fthia Menu

About us:

Πρόθεση μας είναι, να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα τρίτων. Εάν θεωρείται ότι έχει υπάρξει κάποια παραβίαση σε βάρος δικαιωμάτων τρίτων επικοινωνήστε μαζί μας.

Με εκτίμηση… Fthia.tvRead More...Ελλάδα, Ν. Φθιώτιδας, Λαμία, ΤΚ 35100
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Be Social:

Το Fthia.tv αναδεικνύει τη σύγχρονη ζωή στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή, σε συνδυασμό με τη προβολή της πλούσιας νυχτερινής διασκέδασης του τόπου.

Follow Us

social iconsocial iconsocial iconsocial iconsocial icon

 

fthia tv emails subscribe

S5 Box

Register